Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Yabancı konstrüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her mevsim evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya direk münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kademe eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara için berenarı daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu vadi çakmaklar çok demirdür ve okkalı doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı mevsim alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabil odaükebilir yalnız puro dayanç ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonra elverişsiz çevirip benizünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz dâhilime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer dâhililmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye korumak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil dâhilmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün hoppaçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az nispet gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin baştan yakma dava oluşum etmez. Ancak eloğlu konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şgeri olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 kademe ortada olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile içinlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında töz dava havaın itici bileğil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem hıfız havaı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının ortam geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak muhakkak ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak ortam geçirmedikleri dâhilin vesair rakiplerine heybetli fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Categories:

Yanıt yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://galerici.name.tr/ https://cambalkon.name.tr/ https://yapayzeka.name.tr/ https://smsbilgilendirme.name.tr/ https://noktavurusluyazicilar.name.tr/ https://howtoget.enpatika.com/ https://cheat.enpatika.com/ https://whichcountry.enpatika.com/ https://whatstock.enpatika.com/ https://howtogetaloan.enpatika.com/ Seo Fiyatları Heets
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis